Fix & Flex

Fix & Flex Business Website

Project:
Business Website

 

Oplevering website:
september 2018

 


Elektro Fix en Flex is een onderneming die bestaat uit twee meewerkende zaakvoerders Kris en Chris en twee medewerker. Ze richten zich tot cliënteel dat nood heeft aan elektriciteitswerken, installeren van domotica of het plaatsen van verlichting. Ze bedienen ook veel klanten in een hoog segment, door hun nauwe samenwerking met verschillende top architecten uit de regio.

Probleemstelling bij Elektro Fix en Flex was dat hun huidige website bouwer zou stoppen met de betreffende activiteiten. Kris en Chris waren daarom op zoek naar iemand die op korte termijn voor hen een nieuwe website kon bouwen.

Doel van hun website was een online visitekaartje te hebben, dat kan bekeken worden door potentieel nieuwe klanten, die onder andere worden doorverwezen door architecten. Zo kunnen deze prospects een beeld van hun werk krijgen.

Sito Pronto analyseerde de bestaande website en herwerkte de structuur in een nieuw voorstel. Het aanbod werd herschikt, realisaties werden toegevoegd én naast een algemeen contactformulier, werd een apart offerte-formulier gecreëerd. Op die manier zouden ze alle informatie digitaal ontvangen om een offerte te kunnen opmaken.

Sito Pronto zorgde inhoudelijk voor de juiste baselines waarin het duidelijk is wat hun aanbod is, en voor het schrijven van teksten. Aangezien het niet de bedoeling was om massaal extra klanten te gaan werven via de website, werden geen extra tools ingezet om op vlak van SEO op verschillende diensten te scoren. Mocht dat in de toekomst nog gewenst zijn, kan dit nog steeds worden toegevoegd.

Elke pagina werd voorzien van de juiste call to actions en vooral aangeleverde foto’s van de klant werden gebruikt in de website.

We leverden een strakke, professioneel visitekaartje af voor de klant, die nog lang dienst zal kunnen doen. De klant opteerde ook voor een opleiding, zodat ze zelf aanpassingen of toevoegingen kunnen doen.

 

Resultaten voor Elektro Fix & Flex

• Snel een nieuwe website online
• Strakke vormgeving
• Representatie van aanbod
• Weergave van Realisaties
• Aangepast offerte-formulier waar vele links naartoe leiden