Eieren Peetermans

Project:
Business Website
(+ aanpassing logo door Logo Boutique .be)

Oplevering website:
juli 2018


Het familiebedrijf Eieren Peetermans is een groothandel die gespecialiseerd is in bio-eieren, ze leveren aan grote distributeurs zoals supermarktketens.

Sinds enige tijd voor ons contact, was hun website van het internet verdwenen. Doordat deze niet up to date was, werd de website gehacked en was hij niet meer te vinden. Zeer vervelend natuurlijk! 

De commerciële bedrijfsnaam was in het verleden “Zuivelhoeve”, maar dit wilden ze graag aanpast zien naar Eieren Peetermans. Sito Pronto zorgde voor de aankoop van deze domeinnaam.

Het logo bestond reeds uit een ei-figuurtje in combinatie met de naam Zuivehoeve. De naam in het logo werd door Logo Boutique .be aangepast.

Sito Pronto kon de eerder geïndexeerde pagina’s terugvinden om van daaruit een basis te leggen voor een nieuwe website, zonder dat alles opnieuw moest worden aangeleverd door de klant.

Doel van Eieren Peetermans was een nieuwe, frisse website te hebben die vooral als visitekaartje moest dienen en hun klanten in de mogelijkheid moest stellen om de nodige certificaten (uit voedingssector) te downloaden.

Ook een gezicht geven aan het bedrijf door een team pagina met foto’s toe te voegen, was een goed idee.

De oplossing van Sito Pronto bestond er dus in om de geïndexeerde pagina’s van hun eerdere website op te sporen en deze te laten dienen als basis voor hun nieuwe website. We analyseerden de inhoud, herschikten één en ander en maakten een voorstel voor de nieuwe website structuur. Ook inhoudelijk gaven we tips om een aantal zaken toe te voegen, zoals foto’s van de zaakvoerder en medewerkers.

Naast foto’s van hun productaanbod en hen zelf, werden ook foto’s uit een beeldbank aangekocht door Sito Pronto om de website in de juiste gewenste sfeer te krijgen.

Na verloop van amper een week werd al de eerste versie via een tijdelijke link getoond. Kort nadien plaatsten we de website online en later werden de foto’s van het team nog toegevoegd.

 

Resultaten Eieren Peetermans

• Snel een nieuwe professionele website
• Frisse uitstraling die de klant voor ogen had
• Beschikbare downloads voor klanten
+ aanpassen van logo door Logo Boutique .be.