Bouw & Beheer je Business Website

Meer informatie over het zelf bouwen van onze Premium websites (zoals deze van Sito Pronto), vind je spoedig of contacteer ons alvast vrijblijvend.

Website

Heb je in het verleden zelf al eens een website gemaakt?

Creditcard

Zo’n kant-en-klaar systeem dat er leuk uitziet, waarbij je de gegevens van je creditcard koppelt en even later aan de slag kan?

Storing

Maar waarbij je dan niet goed weet hoe je het moet aanpakken en wat je er best allemaal op zet?

Hulplijn

Of heb je deze stap nog nooit durven zetten omdat je denkt dat het veel te omslachtig gaat zijn en je geen “hulplijn” hebt?

Wil je zo graag een professionele, betaalbare
en gemakkelijk zelf aanpasbare website?

Waarbij je


✓ online opleidingen kan volgen

✓ op je eigen tempo 

✓ via "hapklare" instructievideo's

✓ terug kan vallen op een goede handleiding

✓ terechtkomt in een community

✓ ondersteuning krijgt als je vastloopt ?

 

Bij Sito Pronto bieden we een aantal website oplossingen en raden we onze Business Website Software ten zeerste aan dienstverleners aan.

 

Om online vindbaar te zijn met je onderneming, maar ook om je diensten te presenteren, inschrijvingen en aanvragen te laten binnenkomen,
boekingen te ontvangen, online tickets of een beperkt aantal producten te verkopen,...

Voor onze klanten die, net zoals jij, zelf aan de slag willen gaan met een website of aanpassingen willen doen, ontwikkelden we het "Bouw en beheer je eigen Business Website" programma.

Bouw & Beheer je eigen Business Website

 

 

*** NIEUW ***

“Bouw & Beheer je eigen Business Website”
PROGRAMMA

Programma “Bouw & Beheer je eigen Business Website”
  

Inbegrepen in dit programma
 

(1) Website Software gedurende 1 jaar*

  Oneindig veel pagina’s mogelijk

  Inclusief jaarlijkse hosting 2GB

  Inclusief updates (security & technologisch)


(2) Opstart + online zetten 

Opstarten van je nieuwe website

Aanmaken van 1 contactformulier GDPR proof

Online plaatsen van je nieuwe website**


(3) Online basis handleiding 24/7

video’s

screenshots

geschreven tekst uitleg


(4) Sito Pronto online video’s, documentatie en tips 24/7
 

Intro: Bepaal je doelen 

1. Basisinstellingen

2. Wat zet je op je website

3. Overzicht mogelijkheden Business Website Software

4. Commerciële copywriting en call to actions

5. SEO copywriting (scoren in Google)

6. Linkbuilding

7. Beelden

8. Website building (pagina’s aanmaken, navigatie,...)

9. Website formulieren

10. Integratie van tools via iframe

      (+ tips : gratis planningtool, ticketing module, webshop module, CRM tools,...)

11. BONUS Strategie tips, tips voor sociale media en emailmarketing


(5) Community chat

chatkanaal met tips en nieuwe (basis)evoluties op vlak van online marketing

chatkanaal met andere klanten om ideeën uit te wisselen  en van elkaar te leren


(6) Rechtstreeks chatkanaal voor support

  een rechtstreeks chatkanaal voor technische vragen

 

* Bij de het programma "Bouw en Beheer je eigen business website" zit voor één jaar de website software inbegrepen, het staat je vrij om al dan niet te verlengen. Voor de business website software en online handleiding investeer je nadien slechts € 1 per dag of € 365 per jaar. In dit tarief zijn security en technologische updates inbegrepen, zo veroudert je website technologisch niet. Wens je ook nog gebruik te maken van de extra Sito Pronto video's, documentatie, tips en chatkanalen, dan investeer je slechts € 499 per jaar.

 

** Je website kan meteen online wanneer je beschikt over een domeinnaam en login codes om de instellingen aan te passen. Heb je nog geen domeinnaam? Dan kan je er bij Sito Pronto ééntje laten reserveren (€24/jaar).

Praktische info

 

Heb je interesse?
Meld je dan meteen aan via onze website.Om er zeker van te zijn dat je doelstellingen gerealiseerd kunnen worden met deze oplossing, plannen we meteen een telefonisch overleg. Je krijgt ook alle informatie nadien toegestuurd via email.

Enkele voorbeelden uit de praktijk...

 

Felinja Dewever is zaakvoerster van haar schoonheidssalon Every'BODY in Neerijse. Zij was op zoek naar een nieuwe website die ze zelf kon beheren. Sito Pronto zette een website voor haar klaar en nadien ging ze zelf aan de slag voor aanpassingen en uitbereiding. Wanneer ze vragen heeft, kan ze altijd beroep doen op het Sito Pronto team. 

Het resultaat is een frisse, moderne en overzichtelijke website zoals ze dat zelf wil, waar ze haar diensten, prijzen, aankondigingen en salonregels presenteert. Klanten kunnen een cadeaubon reserveren én sinds enkele maanden werd ook een boekingssysteem geïntegreerd in de website. Nu maken haar klanten 24/7 afspraken zonder dat zij gestoord wordt én haar planning is nu optimaal benut. 


 

De broers Pieter en Thomas Van Loy wilden voor hun nieuwe onderneming Dakwerken Van Loy, goed gevonden worden met hun diensten op het internet en offerte-aanvragen via hun website krijgen.

Na een kennismaking en adviesgesprek, werd door Sito Pronto een basis klaargezet en een persoonlijke opleiding en SEO training gegeven voor de optimalisatie van de website in Google. Deze theorie werd door hen zelf verder toegepast én met resultaat.  

Met de diensten waarvoor ze aanvragen willen krijgen, verschijnen ze nu zo goed als steeds op de eerste pagina bij zoekopdrachten, zonder dat ze hiervoor adverteren. En omdat de nodige call-to-actions verwerkt zijn voor het aanvragen van een offerte, krijgen ze die ook gemakkelijk via een gestructureerd offerte-formulier.


 

Rob Vanuytsel maakte de overstap van cateraar in bijberoep naar hoofdberoep. Hij besliste een nieuwe website te laten maken omdat de bestaande niet het juiste aanbod toonde, verouderd was, hij geen mogelijkheid had om zelf aanpassingen te doen en hij graag genoeg aanvragen wilde krijgen.

Van bij de overschakeling had Cook in Style een frisse, moderne website waarbij het gemakkelijk was om een offerte aan te vragen. Bovendien maakte Sito Pronto ook een bestelformulier voor de afhaalgerechten tijdens de feestdagen. Alleen dit al werd nu twee jaar op rij door honderden klanten gebruikt en wekelijks krijgt Rob verschillende aanvragen voor catering via de website. 

(Het huidige logo, de huisstijl en de eerste traiteurfolder werden trouwens uitgewerkt door onze partner voor grafisch ontwerp Logo Boutique .be.)


 

De tennisschool had een verouderde website en wilde deze in een nieuw kleedje steken en het beheer van de website in eigen handen kunnen doen. Het was voor hen belangrijk om steeds de juiste informatie te kunnen presenteren. Na een opleiding, gingen ze zelf aan de slag om hun nieuwe website te bouwen.

Tweemaal per jaar kan je bij de tennisschool inschrijven voor tennislessen. Dit gebeurde in het verleden via fysieke, papieren invulformulieren. Sito Pronto maakte voor hen een digitaal inschrijvingsformulier. Op basis van bepaalde keuzes, krijgen de lesnemers andere mogelijkheden te zien, zodat ze de juiste mogelijke tijdsslots kunnen aanduiden.

Op deze manier krijgt de tennisschool alle inschrijvingen digitaal binnen, die ze gemakkelijk overzichtelijk kunnen exporteren in een excel. Ze moeten de data dus zelf niet meer overzetten en besparen hierdoor veel werk en tijd.

Grijp nu je kans en schrijf je voordelig in voor het programma "Bouw & Beheer je Business Website"

 Heb je nog vragen? Meld je aan via onze website en we bespreken ze graag tijdens een telefonisch gesprek dat heel kort nadien wordt ingepland.

Praktische info

 

Heb je interesse?
Meld je dan meteen aan via onze website.Om er zeker van te zijn dat je doelstellingen gerealiseerd kunnen worden met deze oplossing, plannen we spoedig een telefonisch overleg. Je krijgt ook alle informatie nadien toegestuurd via email.