BAR àPART

Project:
Business Website

Oplevering Website:
april 2017


Wijnhandel BAR àPART koos voor de Business Website omdat deze zeer flexibel en gemakkelijk is om te beheren. Omdat ze regelmatig evenementen organiseren waarvoor klanten moeten inschrijven, is het zeer handig dat ze hierop meteen kunnen inspelen en niet moeten wachten op iemand om de aanpassingen door te voeren. Via hun website kregen ze al tal van inschrijvingen voor hun events binnen.

Bovendien werd er voor een aantal specifieke diensten en producten een SEO optimalisatie doorgevoerd. Daardoor ontvangt BAR àPART hiervoor zeer gerichte offerte-aanvragen, zonder dat ze bijkomend budget moeten investeren om te adverteren op het internet.

Er werd een registratieformulier voor hun emailmarketing programma geïntegreerd, zo hoeven ze de data niet manueel over te zetten.

EN bij inzendingen van formulieren, worden de gegevens uit de website ook automatisch geïmporteerd in het CRM pakket dat ze gebruiken. Méér nog, bij een inzending via de website, staan in het CRM meteen de juiste gegevens klaar over de klant, samen met een nieuwe blanco offerte. Nog in te vullen en doorsturen, zo gemakkelijk is dat!